Nieuwtjes

Opening & voordelen bubbelbadsessie

Het is bijna zover. Nog 2 nachtjes slapen en babybubbeltjes opent officieel haar deuren! We zijn volop de laatste voorbereidingen aan het treffen. Spring gerust eens binnen op 3 maart tussen 10u en 17u om onze ruimte te ontdekken. Wij ontvangen je graag met een drankje. Elke bezoeker krijgt tevens een kortingbon aangeboden. Indien je niet fysiek aanwezig kan zijn, houdt dan zeker onze Facebook of website die dag in de gaten. Ook daar doen we promoties voor onze virtuele bezoekers. 🙂

Indien je nog niet overtuigd bent door de lachende gezichtjes van onze kleine bezoekers die onze website en galerij sieren, vind je hieronder nog enkele van de vele voordelen van een bubbelbad-sessie:

– Je baby’s spieren worden gestimuleerd en hij/zij bouwt kracht op.

– Je baby kan genieten van volledige bewegingsvrijheid in het water en krijgt zo de kans om zijn lichaam en spieren te leren kennen en ontwikkelen.

– Baby’s zijn van nature kleine waterratjes, door hen vanaf de geboorte te laten zwemmen blijven ze zich op hun gemak voelen in het water.

– Baby en begeleider kunnen hun band verder opbouwen en ontwikkelen.

– Je baby kan zich heerlijk ontspannen in het warme water en zal door de inspanning en het gevoel van rust daarna heerlijk slapen.

– Het is een leuke activiteit die zowel bij baby als begeleider een lach op het gezicht tovert en voor een zalig momentje van ontspanning zorgt.

Kriebelt het al om je kindje heerlijk te laten dobberen? Klik dan snel hier om je bubbelbad-sessie te reserveren.

Hopelijk tot ziens!

Opening 3 maart 2018

Bij babybubbeltjes te Aarschot kan je vanaf 4 maart terecht om je kleine spruit (0 tot 6 maanden) te verwennen met een ontspannende bubbelbad-sessie.

Een aantal kleine (b)engeltjes zijn onze baadjes al komen uittesten. Je kan hen bewonderen in onze galerij.

Kom ook onze babyverwenruimte ontdekken op onze officiële opening op zaterdag 3 maart doorlopend tussen 10u en 17u. Wij verwelkomen je die dag graag met een bubbeltje, in onze baden én in een glaasje. Als extra krijg je als bezoeker een kortingbon aangeboden.

Onze Facebook pagina kan je ook bezoeken.

Kriebelt het al om je kindje heerlijk te laten dobberen? Klik dan snel hier om je bubbelbad-sessie te reserveren.