Babybubbeltjes

Babybubbeltjes stopt ermee. Wegens omstandigheden en met pijn in het hart heb ik besloten om de activiteiten van Babybubbeltjes stop te zetten. Vanaf 1 juli 2022 kunnen er geen nieuwe afspraken meer geboekt worden via de website. Grijp dus in juni je kans om nog een keertje te komen bubbelen. Met een cadeaubon kan je wel tot het einde van het jaar nog een afspraak vastleggen. Neem hiervoor contact op via mail (info@babybubbeltjes.be) dan leggen we samen een momentje vast.

Dankjewel aan al onze bezoekertjes, klein en groot, ik heb samen met jullie genoten. 🙂


Nu reserveren


Webshop

Stel je voor: voor de allerkleinsten (2 weken tot ongeveer 10 maanden/1jaar), niet weer liggen of zitten, maar genieten van volledige bewegingsvrijheid dankzij een ergonomisch nek zwemband. Fijne luchtjets die zachtjes kriebelen aan buikje en billetjes en het drijven zachtjes ondersteunen. Heerlijk warm water (35 – 36°C), zonder chemicaliĂ«n, om zorgeloos te genieten. Zachte kleurrijke lichtjes die je helemaal doen weg dromen. En mama, papa, oma, opa, meter, peter, tante, broer, zus,… kan alles bewonderen door de glazen wand. Gewoon heerlijk genieten en ondertussen profiteren van de voordelen voor de ontwikkeling en watergewenning.

Dat is wat we aanbieden bij babybubbeltjes, de babyspa gelegen in Aarschot. Kom samen met je kindje heerlijk genieten of geef onze ervaring cadeau. Een baby spa sessie duurt ongeveer 1 uur. 10 – 30 minuten heerlijk zwemmen en de rest van de tijd rustig aankleden, knuffelen, eten, ontspannen,…  Alles op tempo van je kindje. Wil het eerst eten of even wennen, nadien eten, tussendoor even rusten,… alles kan. We voorzien tijd genoeg voor iedereen om heerlijk tot rust te komen.


Enkele voordelen

– Je baby’s spieren worden gestimuleerd en hij/zij bouwt kracht op.

– Je baby kan genieten van volledige bewegingsvrijheid in het water en krijgt zo de kans om zijn lichaam en spieren te leren kennen en ontwikkelen.

– Baby’s zijn van nature kleine waterratjes, door hen vanaf de geboorte te laten zwemmen blijven ze zich op hun gemak voelen in het water.

– Baby en begeleider kunnen hun band verder opbouwen en ontwikkelen.

– Je baby kan zich heerlijk ontspannen in het warme water en zal door de inspanning en het gevoel van rust waarschijnlijk daarna heerlijk slapen.

– Het is een leuke activiteit die zowel bij baby als begeleider een lach op het gezicht tovert en voor een zalig momentje van ontspanning zorgt.

Wij bieden verschillende sessies. Een sessie voor kindjes tot 6 maand om heerlijk zen weg te dromen en aparte sessies voor kindjes van alle leeftijden waar er heerlijk gelachen en vrijuit gespetterd kan worden. Ook oudere broer of zus is welkom, je 2 schatten gaan dan samen in het bubbelbadje om te genieten van een uniek broer/zus momentje. Ook tweelingen komen lekker samen van het warme water genieten, net zoals in mama’s buik. Of wat dacht je van een baby-date met een vriend(in)? Er samen tussenuit om even van elkaars gezelschap en jullie kleintjes te genieten. Boek een dubbelsessie en je hebt onze hele ruimte voor jezelf, 2 bubbelbaden om te gebruiken, het gezelschap kies je zelf. Ook leuk voor oma of opa om eens met de kleinkinderen een uitstapje te doen. Veel mogelijkheden om te komen genieten. Helemaal op jouw maat. Het enige spijtige is dat volwassenen niet mee in het bubbelbad kunnen. 🙂

IMG_2234

0 – 6 maanden
€45

Kom genieten met je baby tussen 0 en 6 maanden.

IMG_2438

alle leeftijden
€45

Lekker komen spetteren met je kindje ongeacht de leeftijd.

broers


Broer(s)/Zus(sen)
€45

2 kindjes genieten samen in 1 bubbelbad.
Ook leuk voor tweelingen.

IMG_2121

dubbel-sessie
€80

Boek onze twee badjes en kom samen heerlijk genieten.

Een leuk en origineel cadeau?

Waarom trakteer je niet eens met een bubbelbad-sessie?

We verkopen cadeaubonnen in onze webshop en in de zaak (op afspraak).

Enkele recensies van onze bezoekers (zie ook onze facebookpagina):

Toen mijn zus “babybubbeltjes” cadeau gaf, wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Lies was nog nooit in een zwembad geweest: zou ze het wel leuk vinden? Maar kijk: mijn kleine meid genoot van het moment dat haar teentje het water raakte, tot ze terug op de verzorgingstafel lag! De vrijheid en veiligheid die het warme water haar bood, maakte haar aan het lachen en gaf haar zin om met haar armen en benen te spetteren! Als mama is het zalig om te zien hoe je kindje geniet, je kan niet anders dan mee genieten. Alles is voorhanden: de ruimte is verzorgd, rustgevend en netjes. Merel is een lieve dame, die je de tijd en ruimte geeft om het te beleven en aanwezig is om te helpen waar nodig. Echt een aanrader!
P1190190
Mama van Lies
40 weken
Super leuke ervaring! Zowel voor mama als baby. Onze Mil ligt al een tijdje K.O. intussen! Wij komen vast en zeker nog een keertje terug!
29510859_1001539763345390_163621794713820406_n
Mama van Mil
24 weken
Heel aangename ervaring! Super lieve dame, heel netjes en fijne rustgevende ruimte waar mijn kleine man heerlijk kon genieten van vrij te kunnen dobberen in het badje.? Zeker de moeite om eens te doen!
DSC_6335
Mama van Lex
9 weken
Lau-Rens heeft ontzettend genoten van zijn bubbel tijd. Een fijne vriendelijke ontvangst in een mooi, aangenaam en rustgevend kader. Een ideale plek om je kleine wondertje tot rust te laten komen. Je ziet je kindje genieten en daardoor kan je niet anders dan zelf met een mega glimlach en goed gevoel babybubbeltjes verlaten en aftellen naar een volgend bezoek. Een echte aanrader dus!​
IMG_2303
Mama van Lau-Rens
5 weken
Super leuke ervaring voor onze kindjes ze hebben er erg van genoten ! Ook de mevrouw heel erg vriendelijk en lief wij gaan zeker nog terug !
29342191_996315917201108_5970195315297353728_n
Mama van Mara & Jason
10 maanden en 3 jaar
Het was een heel fijne ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar!
29873501_1009734319192601_9046742683813057379_o
Mama van Thorgan
14 weken
Een unieke ervaring, heel dichtbij! Zowel Billie als mama hebben genoten.
Aan alles is gedacht!
28033485_10156061757354354_1639943262_o
Mama van Billie
8 maanden