Je bezoek voorbereiden

Voorzieningen

Wij voorzien een verzorgingstafel, handdoeken, de zwemring en een zwemluier/zwembroek voor uw baby en een drankje voor de ouders. Deze hoeft u zelf niet te voorzien. Indien je zelf een favoriet zwembroekje hebt voor je kindje, mag je dit uiteraard wel meebrengen en gebruiken. Verder is er een toilet, microgolf en zetel ter beschikking.

Begeleiders

Om de rust zo veel mogelijk te bewaren mag elk kindje begeleid worden door maximum 2 volwassenen. Indien je toch graag een derde begeleider meebrengt, gelieve ons dan vooraf even te contacteren.

Vooraf

Om maximaal van een sessie te kunnen genieten is het belangrijk dat uw kindje niet te moe of hongerig is. Het meest ideaal is dat uw kindje 30 minuten tot een uurtje voordien nog gegeten heeft en een dut heeft kunnen doen. Je kan ook hier je kindje vooraf nog eten geven, maar dan kom je best 10 minuutjes voor je reservatie. Voorzie ook iets om te eten voor na het zwemmen. Het dobberen kan uw kindje erg hongerig maken.

Lekker warm

Houdt er bij uw eigen kledingkeuze rekening mee dat het binnen steeds rond de 27°C is opdat uw kindje het steeds lekker warm heeft.

Film/foto

Breng zeker een camera, smartphone, fototoestel,… mee zodat u zelf beelden kan maken van je kindje. Probeer wel niet de hele sessie te filmen opdat u ook nog contact kan maken met uw oogappel.

Betaling

Betalen ter plaatse kan enkel contant of via de payconiq app. U kan het bedrag ook vooraf betalen via overschrijving. Heeft u een cadeaubon dan kan u deze afgeven aan het begin of einde van de sessie.

Liefst geen buggy

Indien mogelijk breng je liefst geen buggy of koets mee. Een draagzak of maxi cosi is geen probleem. Je kan hier vlak voor de deur gratis parkeren (blauwe zone). Indien je te voet of met het openbaar vervoer komt en het niet anders kan, mag je uiteraard je buggy/koets meebrengen.

Nog vragen?

Ten slotte kijken we er naar uit om jullie te verwelkomen. Indien je nog vragen hebt, aarzel zeker niet om ons te contacteren via mail of sociale media.

Tot binnenkort!